- Určený na kontrolu teploty pri podávaní hotových jedál a kontrolu teploty pri príprave pokrmov ( smaženie, teplota v jadre mäsových pokrmov) podľa predpisu HACCP
- Merací rozsah -50 °C až + 300 °C
- Rozlíšenie 0,1 °C
- Kalibrácia v bodoch: 60, 70 a 180 °C
- Kalibrácia je vykonaná akreditovaným kalibračným laboratóriom spĺňajúcim normu ISO/IEC 17025:2017 a normu ISO 9001:2015
- V cene je vpichový teplomer standart TP-101, kalibrácia, kalibračný certifikát a evidenčná karta meradla
- Prevádzka teplomera je na batériu LR44 ( je súčasťou)
- Fotografia produktu je len ilustračná, dátum kalibrácie teplomera je zo súčasného obdobia, nie ako je uvedené na fotografií
Aká je dĺžka platnosti kalibrácie teplomerov ?
Viac v tomto článku : https://najlacnejsiemeradla.sk/2018/11/15/ako-casto-kalibrovat-teplomery
Tento produkt zatiaľ nebol hodnotený. Máte s ním skúsenosti?