HACCP sady
Zobrazuje sa 6 produktov
Kalibrovaná HACCP sada teplomerov
Sada kalibrovaných teplomerov a teplomera s vlhkomerom podľa požiadavky HACCP, vhodná na meranie teploty v kuchyniach reštaurácií, jedálňach, pri výrobe potravín…
Zákonná povinnosť pri monitorovaní teploty skladovaných surovín a potravín v zariadeniach spoločného stravovania, v pekárenskej a cukrárenskej výrobe, v potravinárskom priemysle a pod.
Zákon o metrológií č. 157/2018 Z. z. zaraďuje teplomery používané v zariadeniach spoločného stravovania, pri skladovaní a výrobe potravín medzi POVINNE KALIBROVANÉ MERADLÁ.
Podľa vyhlášky 533/2007 o podrobnostiach o požiadavkách na zariadenia spoločného stravovania musí byť teplota v každej chladničke/mrazničke a v sklade overovaná povinne kalibrovaným meradlom.
Pri vyprážaní a vydávaní stravy je potreba kontroly teploty kalibrovaným vpichovým teplomerom .
Kalibrovaná HACCP sada teplomerov – 2
Sada kalibrovaných teplomerov a teplomera s vlhkomerom podľa požiadavky HACCP, vhodná na meranie teploty v kuchyniach reštaurácií, jedálňach, pri výrobe potravín…
Zákonná povinnosť pri monitorovaní teploty skladovaných surovín a potravín v zariadeniach spoločného stravovania, v pekárenskej a cukrárenskej výrobe, v potravinárskom priemysle a pod.
Zákon o metrológií č. 157/2018 Z. z. zaraďuje teplomery používané v zariadeniach spoločného stravovania, pri skladovaní a výrobe potravín medzi POVINNE KALIBROVANÉ MERADLÁ.
Podľa vyhlášky 533/2007 o podrobnostiach o požiadavkách na zariadenia spoločného stravovania musí byť teplota v každej chladničke/mrazničke a v sklade overovaná povinne kalibrovaným meradlom.
HACCP sada kalibrovaných digitálnych teplomerov
Sada kalibrovaných digitálnych teplomerov a teplomera s vlhkomerom podľa požiadavky HACCP – zákonná povinnosť pri monitorovaní teploty skladovaných surovín a potravín v zariadeniach spoločného stravovania, v pekárenskej a cukrárenskej výrobe, v potravinárskom priemysle a pod.
Zákon o metrológií č. 157/2018 Z. z. zaraďuje teplomery používané v zariadeniach spoločného stravovania, pri skladovaní a výrobe potravín medzi POVINNE KALIBROVANÉ MERADLÁ.
Podľa vyhlášky 533/2007 o podrobnostiach o požiadavkách na zariadenia spoločného stravovania musí byť teplota v každej chladničke/mrazničke a v sklade overovaná povinne kalibrovaným meradlom.
Pri vyprážaní a vydávaní stravy je potreba kontroly teploty kalibrovaným vpichovým teplomerom .
HACCP sada kalibrovaných digitálnych teplomerov – 2
Sada kalibrovaných digitálnych teplomerov a teplomera s vlhkomerom podľa požiadavky HACCP – zákonná povinnosť pri monitorovaní teploty skladovaných surovín a potravín v zariadeniach spoločného stravovania, v pekárenskej a cukrárenskej výrobe, v potravinárskom priemysle a pod.
Zákon o metrológií č. 157/2018 Z. z. zaraďuje teplomery používané v zariadeniach spoločného stravovania, pri skladovaní a výrobe potravín medzi POVINNE KALIBROVANÉ MERADLÁ.
Podľa vyhlášky 533/2007 o podrobnostiach o požiadavkách na zariadenia spoločného stravovania musí byť teplota v každej chladničke/mrazničke a v sklade overovaná povinne kalibrovaným meradlom.
Kalibrovaná HACCP sada teplomerov – 4
Sada kalibrovaných teplomerov a teplomera s vlhkomerom podľa požiadavky HACCP, vhodná na meranie teploty v kuchyniach reštaurácií, jedálňach, pri výrobe potravín…
Zákonná povinnosť pri monitorovaní teploty skladovaných surovín a potravín v zariadeniach spoločného stravovania, v pekárenskej a cukrárenskej výrobe, v potravinárskom priemysle a pod.
Zákon o metrológií č. 157/2018 Z. z. zaraďuje teplomery používané v zariadeniach spoločného stravovania, pri skladovaní a výrobe potravín medzi POVINNE KALIBROVANÉ MERADLÁ.
Podľa vyhlášky 533/2007 o podrobnostiach o požiadavkách na zariadenia spoločného stravovania musí byť teplota v každej chladničke/mrazničke a v sklade overovaná povinne kalibrovaným meradlom.
Pri vyprážaní a vydávaní stravy je potreba kontroly teploty kalibrovaným vpichovým teplomerom .
Kalibrovaná HACCP sada teplomerov – 3
Sada kalibrovaných teplomerov a teplomera s vlhkomerom podľa požiadavky HACCP, vhodná na meranie teploty v kuchyniach reštaurácií, jedálňach, pri výrobe potravín…
Zákonná povinnosť pri monitorovaní teploty skladovaných surovín a potravín v zariadeniach spoločného stravovania, v pekárenskej a cukrárenskej výrobe, v potravinárskom priemysle a pod.
Zákon o metrológií č. 157/2018 Z. z. zaraďuje teplomery používané v zariadeniach spoločného stravovania, pri skladovaní a výrobe potravín medzi POVINNE KALIBROVANÉ MERADLÁ.
Podľa vyhlášky 533/2007 o podrobnostiach o požiadavkách na zariadenia spoločného stravovania musí byť teplota v každej chladničke/mrazničke a v sklade overovaná povinne kalibrovaným meradlom.