Čo všetko je potrebné pre otvorenie gastro prevádzky
Chceli by ste si otvoriť reštauráciu, kaviareň, pizzeriu či krčmu? Netušíte, čo všetko pri tom treba zariadiť? Aké povinnosti čakajú tých, ktorý sa pustia do tohto typu podnikania? Spísali sme…
Chceli by ste si otvoriť reštauráciu, kaviareň, pizzeriu či krčmu? Netušíte, čo všetko pri tom treba zariadiť? Aké povinnosti čakajú tých, ktorý sa pustia do tohto typu podnikania? Spísali sme…
Z výročnej správy Slovenského metrologického inšpektorátu za rok 2016 vyplýva, že najčastejšie porušovanými ustanoveniami zákona o metrológii patria základné povinnosti pri používaní určených meradiel. Aké sú teda základné povinnosti používateľov určených meradiel ?
Charakteristika a význam HACCP Skratka HACCP vznikla zo začiatočných písmen anglických slov „Hazard Analysis and Critical Control Points“, čo v preklade znamená Analýza rizika a kritické kontrolné body. Je základným…
Často sa nás pýtate, čo je to kalibrácia, overenie, justáž, ciachovanie a aký je medzi nimi rozdiel. V tomto článku sme sa rozhodli tieto otázky zodpovedať. Čo je to kalibrácia meradiel?…
Prihláste sa a uľahčite si život: