- Dĺžka 2 m
- Samec-Samica
Kábel RS-232
8,40 € s DPH / 6,83 € bez DPH
Kábel RS-232 na prepojenie váhy s registračnou pokladňou.
Doba odoslania | Dnes pre objednávky do 12:00 |
---|
Súvisiace produkty
Tenzometer pre váhu CAS SW-1
Tenzometrický snímač zaťaženia pre váhy CAS SW-1 , pre verzie všetkých váživosti ( od 2 do 30 kg )
Kalibračné závažie M1- 200g
200g kalibračné závažie triedy presnosti M1 určené na kontrolu a kalibráciu váh triedy presnosti III
Prídavný LED displej 75 mm
Prídavný externý LED displej komunikuje cez RS-232 rozhranie. Vhodné k pripojeniu ku kontrolným plošinovým váham
Adaptér k váham CAS – 9 V
Originálny adaptér k váham CAS SW-1 SR, CR, WR
Naposledy zobrazené produkty
Závesná váha OCS-L3 do 50 kg
Závesná váha OCS – L3 s váživosťou do 50 kg je určená na váženie vo výrobniach, v stavebníctve, na váženie zvierat, pri zbere ovocia, rybolove, váženie batožiny…
Teplomer a vlhkomer so zobrazením pohody TFA 45.2033
Teplomer s vlhkomerom TFA 45.2033 je ideálny na meranie pre obytné či pracovné priestory, na svojej stupnici farebne rozlišuje ideálnu klímu od podmienok, ktoré nie sú vhodné pre ľudské zdravie.
Závesná žeriavová váha OCS-K do 2 ton
Žeriavové závesné váhy OCS- K do 2 ton, sú určené pre kontrolné váženie v rôznych prevádzkach, výrobniach, skladoch hutného materiálu, stavebníctve atď.
Mechanická váha do 250 kg
Mechanická závesná váha vhodná na kontrolné váženie v rôznych prevádzkach, v stavebníctve, na váženie zvierat a pod.
Lekársky teplomer TFA 15.2015
Teplomer na meranie telesnej teploty.
Adaptér k váham CAS – 6 V
Originálny adaptér k váham CAS SW-2 a PR-2
HACCP sada kalibrovaných digitálnych teplomerov
Sada kalibrovaných digitálnych teplomerov a teplomera s vlhkomerom podľa požiadavky HACCP – zákonná povinnosť pri monitorovaní teploty skladovaných surovín a potravín v zariadeniach spoločného stravovania, v pekárenskej a cukrárenskej výrobe, v potravinárskom priemysle a pod.
Zákon o metrológií č. 157/2018 Z. z. zaraďuje teplomery používané v zariadeniach spoločného stravovania, pri skladovaní a výrobe potravín medzi POVINNE KALIBROVANÉ MERADLÁ.
Podľa vyhlášky 533/2007 o podrobnostiach o požiadavkách na zariadenia spoločného stravovania musí byť teplota v každej chladničke/mrazničke a v sklade overovaná povinne kalibrovaným meradlom.
Pri vyprážaní a vydávaní stravy je potreba kontroly teploty kalibrovaným vpichovým teplomerom .